woensdag 14 juni 2017

WAAROM EEN KAT GOED IS VOOR JE GEZONDHEID

Voor gezelschap, ontstressen en algemeen welzijn,.

Het aanschaffen van een kat  kan een van de beste beslissingen zijn die je ooit zal maken .

Het Purrr-fect huisdier:

katten zijn ongetwijfeld fantastische huisdieren. Ze zijn mooi om te zien, liefdevol en speels.

Een avondje met je katachtige vriend gekruld op je schoot, luisterend naar dat tevreden, ritmische spinnen, geeft een hoog gevoel van geluk en welbehagen ..

De kalmerende effecten van katten zijn niet alleen anekdotisch - ze zijn goed onderzocht in de afgelopen jaren, en studies hebben aangetoond dat eigenaren van katten over het algemeen gezonder en gelukkiger zijn dan niet-eigenaren.

Dit is waarom:

Katten zorgen voor een gevoel van emotioneel welzijn als gevolg van de onvoorwaardelijke liefde die ze ons geven,en helpen mensen sneller herstellen van emotionele trauma's, zoals een sterfgeval.

Bezitters van katten hebben over het algemeen een lagere bloeddruk dan niet-bezitters

Herstellen sneller van ziektes en hebben een hogere overlevingskans na een hartaanval als ze een kat hebben (dat geldt ook voor andere huisdieren )

Hebben over het algemeen een sterker immuunsysteem, helpt hen ziekten af te wenden, met minder ziektedagen op het werk als gevolg 

Kinderen zijn ook minder afwezig van school wegens ziekte.

Het valt niet te ontkennen dat katten erg leuk zijn !

De meeste blijven speels hun hele leven

Hoewel sommigen graag doen alsof ze zeer ernstig en sereen zijn .

Met een tikkeltje van het 'wilde' over hen zijn katten raadselachtige wezens

Ze slagen er in om van een huis een echte thuis te maken

1 opmerking:

  1. Dr. Itua geneest mijn HIV, ik ben al 10 jaar een ARV Consumptie. Ik heb mijn best gedaan totdat ik Dr. Itua tegenkwam op de blogsite. Ik heb hem ge-e-mailen over mijn gegevens over mijn hiv en mijn locatie. Ik heb alles aan hem uitgelegd en hij vertelde me dat er niets is om bang voor te zijn dat hij me zal genezen , hij gaf me garantie, hij vroeg me te betalen voor items, dus als ik genezen ben, zal ik dankbaarheid tonen die ik heb gedaan en een getuigenis geven van zijn helende kruiden is wat ik ga doen voor de rest van jullie die HIV hebben en andere ziekten kunnen het goede werk van Dr. Itua zien. Ik ontving zijn kruidengeneesmiddel via EMS Courier-service die binnen 5 werkdagen bij mijn postkantoor kwam. Dr. Itua is een eerlijke man en ik waardeer hem voor zijn goede werk. Mijn GrandMa heeft gebeld hem om hem te waarderen en de rest van mijn vrienden ook, is een vreugde voor mij dat ik vrij ben van het nemen van pillen en het hebben van die dikke belle is een nachtmerrie. je zult begrijpen waar ik het over heb als je hetzelfde probleem hebt was ik Ik ben vrij en gezond. Bedankt aan Dr. Itua Herbal Center. Ik heb ook zijn agenda dat hij me onlangs stuurde, hij geneest een hele aardige ziekte zoals, kanker, herpes, fibromyalgie, hiv, hepatitis B, lever- / nierinflamatie, epilepsie, onvruchtbaarheid, fibroïde, diabetes, dercum, copd, en ook Ex-minnaar terugbrengen ... Hier zijn contactpersoon .drituaherbalcenter @ gmail.com Of Whats_app-nummer +2348149277967

    BeantwoordenVerwijderen