dinsdag 23 augustus 2016

Roestie

Gisterenavond oproep gemist om half 10, maar er was een boodschap ingesproken .
Bij colimetals een bedrijf in Rijckevorsel, zou een kitten tussen het schroot zitten, en vandaag om 7 uur zou de schroot in het laadruim van een schip verdwijnen, en het kitten zou dit niet overleven ๐Ÿ˜ฟ
Gelijk terug gaan bellen omdat de boodschap veel vragen op riep, er werd niet opgenomen, sms gestuurd, boodschappen ingesproken, geen reaktie.
Raad gevraagd bij Christine, . Nadia Ballings en Yen Brouwer
Besloten werd deze morgen vroeg om 6 uur daar naar toe te gaan.
Nadia heeft mij opgepikt en op weg naar Rijckevorsel.
Daar aangekomen, een kade met een schip, met op de kade een gigantische berg schroot, wij hoorden een kitten miauwke en door op de gsm een moederpoes af te draaien die op haar kitten roept, kwam de kleine tevoorschijn, ongeveer 9 รก 10 weekjes, vuil, bang en uitgehongerd.
Geprobeerd de lokken met eten, het kwam maar zo pakken vergeet het ๐Ÿ˜•
Ondertussen was het 7uur en kwam er een grote kraan aan met grijper om aan het werk te beginnen.
Nadia en ik die mannen duidelijk gemaakt om de kraan stil leggen en ons tijd te geven.
De ene meneer zei wel tijd is geld maar deden gelukkig wel wat wij wilden ☺️
Ondertussen Christine Dierckx gebeld, dat het echt een noodsituatie was en dat we hulp nodig hadden. Christine in haar wagen gesprongen om vangbak te brengen.
Wij zagen dat de mannen ongeduldig werden, opeens dacht ik aan ons Greet De Wacker die dichterbij woonde, gebeld, en ja hoor, de lieverd, als een echte kattenredster, sprong in haar auto om haar vangbak te brengen. 
Niet lang daarna de kleine kunnen vangen, die ondertussen de toepasselijke naam Roestie heeft gekregen ๐Ÿ˜ het is een kleine schat en totaal niet bang meer.
Welkom knullie, blij en dankbaar dat we je hebben kunnen redden.
Welkom bij De Zwarte Kat. ๐Ÿ˜˜
Met dank aan iedereen die mee geholpen heeft, ook een dikke dank je wel aan de schipper van het schip die mij gebeld heeft en aan het bedrijf Colimetals om te wachten tot we hem gevangen hadden anders had hij nu niet meer geleefd ๐Ÿ˜ฟ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten